Catalunya va bé
Caure en els discursos pessimistes que, darrerament, es fan a Catalunya és una forma de justificar la covardia i la inacció, un risc que no ens podem permetre.
Any 3 Núm. 72
Sumari d'aquest número
En el setanta-dosè número de la revista Esperit analitzem la situació política actual, comparem la relació amb els herois en el nacionalisme basc i el català, proposem una posició geopolítica respecte de l'Aragó, parlem del Rosselló i la seva urbanització, assenyalem l'emergència d'un nou totalitarisme i proposem maneres de recuperar la supremacia de la política sobre l'economia i la tècnica.
Joan Simó fa una crida a l’optimisme apel·lant a l'evolució positiva que ha experimentat el panorama literari català en les darreres dècades
Bernat Mallén compara els elements durs i tous del nacionalisme basc i català.
Toni Babia defensa revifar l’interès per l’Aragó.
Lluís Dagues proposa una anàlisi sobre la urbanització recent i brutal de del territori nord-català, i el seu pes a llarga durada sobre la seva manera de viure.
Forrest Robinson assenyala l'emergència d'un nou totalitarisme.
Frederic J. Porta sosté que l’independentisme continua existint sota l’aparença gèlida de l’autonomia i el postprocés.
Els subscriptors premium i mecenes tenen accés al vint-i-cinquè lliurament de La Talaia, en què Frederic J. Porta, Dolors Clotet i Marc Maynou debaten sobre l'actualitat del pensament corporatiu.
Rep cada número, directe a la teva bústia